De volgende gebeden werden aangevraagd:

 

H. Rita, wil voor ons een voorspraak zijn in onze hopeloze situatie. Onze kinderen zijn uit huis geplaatst door jeugdzorg en zitten in een slecht pleeg gezin! Ze zitten er al zo lang. De voogd wil ze niet meer terug plaatsen, en het dreigt dat ze in dit akelige pleeg gezin blijven, ze staan vanaf het begin heel vijandig tegenover ons, Toe, H. Rita Heilig der hopeloze gevallen, wil aan de Goede God vragen ze met spoed weer thuis te laten wonen, bescherm ze alstublieft, onze kinderen worden religieus verwaarloosd, en ze worden tegen ons opgespeeld. Dit is zééér ernstig

 

Heilige Ivo Helory,

schenk mij de financiële middelen om uit de nare financiële problemen te komen.

 

RWD

 

 

 

Heilige Anna, Ik wil God bedanken om me zo'n goede man in mijn leven te geven. Elke dag maakt hij me diep gelukkig. Mag ik vragen ons gezin met de drie kinderen te zegenen en ons geluk in ons gezin te blijven brengen. Geef me de wijsheid er te kunnen zijn voor de kinderen. Ik zie dat ze een volwassene nodig hebben in de twijfels en wellicht het verdriet waarmee ze zitten. Ik hoop dat God ons daarenboven ooit het geluk wil gunnen om van ons beiden een gezonde baby ter wereld te mogen brengen.

Bid voor ons. Van harte dank!!!

Ann

 

Lieve Heilige Rita van Casia.

Hierbij zou ik Uw hulp willen inroepen om eindelijk weer eens een baan te vinden zoals ik altijd gehad heb. Ik zoek al zo lang en het wil maar niet lukken! Als het zo doorgaat kom ik in de bijstand en dan zou ik echt niet meer weten hoe ik me financieel moet gaan redden! Dus alstublieft, breng weer hoop en onafhankelijkheid op mijn pad!

Alvast ontzettend bedankt!

Lenneke.

 

Ik wil graag een kaarsje aansteken ter ere van de H. Agnes en haar vragen om mijn dochter en schoonzoon te helpen in deze moeilijke tijd die ze doormaken bij het verlies van moeder en schoonmoeder .Dat de verkoop van Mariette haar huis goed mag verlopen en ze veel sterkte mogen krijgen bij het leegmaken hiervan. Mariette help hun van hierboven dat ze gelukkig mogen blijven en dat Remco mag opgroeien tot een braaf kind en dat hij het goed doet in school bescherm hem tegen alle kwaad maak hem gelukkig .Dank u. Sonia Aalst

 

Sint-Anna, Gelieve voor mij en mijn man te bidden dat we spoedig niet meer met ons twee zijn maar één of twee kinderen mogen verwelkomen. Na een opname op spoed twee jaar geleden bleek dat ik een zware vorm van endometriose heb. Ben daar reeds twee maal voor geopereerd geweest. Natuurlijk zwanger worden zit er voor ons niet meer in. We zijn dan begonnen met ivf. Ondertussen hebben we reeds 6 mislukte pogingen achter de rug. Gisteren zijn er terug twee embryo's teruggeplaatst en ik bid dat er één hiervan hem mag innestelen. Ik weet niet of ik nog de kracht ga vinden om verder te gaan als het deze keer mislukt. Bid voor mij dat het deze keer lukt en zo niet dat we de kracht vinden voor verder te gaan.

Help mij. Elly

 

Patrones Coletta Boillet. Graag zouden we Uw hulp willen vragen om op een natuurlijke manier zwanger te geraken want het loopt niet zoals het moet. Kunt U ons kunnen helpen in het zwanger worden op natuurlijke manier en we zouden ook Uw hulp willen vragen voor het krijgen van meerdere gezonde kindjes. Alvast bedankt! Evi

 

 

Heilige Coletta Boillet help aub mijn vriend om van zijn hoofdpijn af te geraken aub

Mariette

 

 

Heilige St. Jozef Geef toch dat mijn dochter mag genezen. Dat er maandag weer licht aan de horizon mag komen.

U weet wat er is help ons alstublieft. Ik blijf U eeuwig dankbaar.

Mieke

 

 

H Rita helpt aub mijn vriendin om deze moeilijke periode door te komen dat ze veel sterkte krijgt en geen stommi-teiten meer doet. Haar gezondheid is haar grootste bezit help haar van de drank af geef haar steun en sterkte dat ze voor haarzelf opkomt en de juiste stappen durft te zetten .

Ze staat er niet alleen voor, ik wil haar helpen zoveel ik kan met Uw hulp H Rita kan ze het aan .Bedankt voor uw hulp. .Een ongeruste vriendin

 

Graag een gebed van de Heilige Rita van Casia voor Ria. Dat ze eindelijk het geluk mag zien. Dank u.
L.

 

 

Heilige St Jozef, graag een gebed voor mijn zusje en haar gezin om harmonie en stabiliteit op alle fronten.

Dank u wel.
L.

 

 

H Agnes help aub mijn kleindochter in deze moeilijke tijd geef haar sterkte en kracht dat ze aanvaard en er een les uit geleerd heeft en van haar leven nog iets goed maakt. Ik hoop dat ik ze nog zal zien zodat we alles kunnen uitpraten want ik hou nog veel van haar help haar in het internaat en thuis dat ze gelukkig is en hopelijk komen er betere tijden voor haar .

Een bezorgde grootmoeder

 

Heilige Ivo Helory

Ik heb in het kort een rechtzaak voor mijn drie kinderen waarvan er twee misbruik hebben gehad via ex partner en ik hoop dat ik nu eindelijk de twee jongste kinderen terug bij mij thuis kan hebben. Dan kunnen ze terug met zijn allen samen zijn en zo hoop ik samen met mijn kinderen een nieuw leven

op te bouwen. Ik bid elke avond tot de Heer om zo op een goed pad te komen ik hoop dat U heilige Ivo Helory de kids en mij er kan mee helpen ik wil U alvast bedanken voor deze moeite die U zeker zal doen

Met grtj van Peggy en kids en jos nieuwe toekomt zielsvriend

 

Heilige Sint Anna

Hierbij een gebed tot U om een vlugge zwangerschap voor de dochter Els, dat de pogingen tot zwanger worden vlug resultaat mag hebben, zodat zij samen met haar man de vreugde en geluk van een nakomeling mogen ervaren.

bid voor ons.  Lieve

 

Beste heiligen Bernardus van Siena en Heilige Lucia aanhoor mijn smeken zorg aub ervoor dat mijn vriendin Odette genezen mag van haar hersenbloeding en zonder verlamming

Hartelijk bedankt lieve heiligen

Robert

 

Lieve Antonius Abt

Waak over de gezondheid van mijn lieve poes Mickey, ze is erg ziek, kan niet eten en drinken, laat haar aub beter worden. Waak over mijn hond Noa die voelt zich ook niet erg lekker.

Maria

 

Liefste Heilige Martin de Porres en alle andere heilige zorg aub dat de operatie bij Lady een bouvier teefje goed lukt dank u wel lieve heiligen

Andre

 

Beste Martin de Porres help a u b dat de ontsteking bij mijn hond geneest heel hartelijk bedankt

Andre

 

Een gebed tot alle heiligen die verbonden zijn met dieren. Willen jullie voor mijn poesjes zorgen die ziek zijn, laat ze niet dood gaan, ik hou zo veel van ze. Ik vertrouw op jullie.

Maria

 

Sint-Jozef, patroon voor huis en gezin, ik vraag U te waken over mijn zusje. Ik maak me zo ongerust.

 

Ik zou een gebed willen richten tot de Heilige Bernardus van Siena. Heilige Bernardus help a u b, zorg dat mijn nonkel van die zware longontsteking afgeraakt en dat hij zo vlug mogelijk mag genezen, dank u Heilige Bernardus. Lieve Heilige Rita wilt u aub ervoor zorgen dat mijn nonkel zo vlug mogelijk geneest, dank u hartelijk lieve Heilige Rita. Beste Heilige Benedictus help aub mijn nonkel die met een rugontsteking en een zware longontsteking in de kliniek ligt, helpt die ontsteking weg te krijgen. Liefste Heilige Benedictus dank u hartelijk voor het genezen van mijn moeder haar ontsteking.

Robert

 

Lieve Cornelius zou graag vragen .of U mijn man zoveel mogelijk wil helpen opdat het met zijn gezondheid mag verbeteren. Daarom vraag ik in naam van mijn man dat hij steun rust en bescherming mag krijgen. Dank U. Graag zou ik ook een kaarsje laten branden voor Mariette. Help haar om de pijn die ze heeft dragelijker te maken. Haar hoop is bij U Heilige Rita. Heb haar beloofd deze avond om voor haar een kaarsje te branden. Daar ze momenteel niet tot bij U kan komen wil ik het met veel plezier voor haar doen. Ik vraag u om te waken over haar gezondheid. Heilige Rita, alvast bedankt voor uw steun .Marléne

 

Graag wil ik de steun vragen voor twee van mijn kleinkinderen omdat zij nog steeds bedplassen en dat op de leeftijd van twaalf en negen jaar!  

Heilige Martinus laat hen a.u.b. niet in de steek, bedankt daarvoor

Groetjes, Yo.

 

 

Lieve Rita wilt U er voor zorgen dat mijn moeder snel beter word dat ze niet meer zo moe mag zijn en dat haar hart beter werkt, met zeer veel dank!

Robert

 

 

Heilige Cornelius, ik ben al jaren zenuwziek graag wat betering, bid voor me.

Heilige Valentius, graag zou ik weer gelukkig zijn in de liefde bid voor me. Dank

M.

 

Heilige Martin de Porres zorgt U er a u b voor dat kleine poesje Nano haar poot vlug genezen zal, hartelijk dank!

 

Heilige Benedictus zorg aub dat mijn mama van haar onsteking geneest hartelijk dank lieve Benedictus

Robert

 

Lieve heilige Rita

Graag hulp voor mijn baan , mag er verbetering komen en een positieve wending, zodat ik mensen op mijn manier kan en mag helpen? Ook hulp voor mijn kinderen en kleinkinderen.

Liefs Esther

 

Gebed tot Sint-Martinus

Voor onze dochter (7 jaar) die maar niet van het bedplassen afgeraakt. Ze schaamt zich er voor en wil haar eerste communie doen voor en na talloze droge nachten. Ze doet zo hard haar best maar voelt ‘s nachts niet dat ze haar bedje nat maakt. Dank U Sint-Martinus.

Van Natacha mama van Anouk

 

Graag wil ik een gebedje aanvragen bij Antonius Abt,

samen met mijn dochter Juanita heb ik dat al vaker gedaan voor verschillende dieren van ons. Eerst voor Rakkertje toen voor Juanita zelf en voor Smoetsie onze kater, nu willen wij een gebedje doen voor Romy onze bijna 9jaar oude Rottweiler. Wij weten niet wat ze heeft, maar ze wil niet meer eten en drinken en zijn druk bezig met allerlei onderzoeken om te kijken wat er aan de hand is. Graag wil ik de hulp van Antonius Abt in roepen om haar te helpen.

Inmiddels is Romy overgegaan en tijdens haar crematie werd haar eer bewezen door ontelbare kraaien, mussen en een zwerm ganzen die met veel lawaai over het crematorium vlogen. Alvast heel erg bedankt en heel veel liefs van  Maria Treffers.

 

Wij willen pater Karel bedanken, want na dat we bij hem zijn geweest in de kapel was mijn schoon moeder veel beter dat is een jaar geleden nu is ze 13 december begraven maar door de hulp van pater Karel en de goddelijke wereld is ze goed bij gebleven en mooi afscheid van iedereen kunnen nemen en heeft ze haar ziekbed goed doorstaan. Bedankt. Corrie

 

Gebedje aan Ivo Helory.

Dat de juridische kwesties in mijn leven spoedig positief voorbij mogen gaan.

Anita.

 

Voor een goed en gelukkig huwelijk in gezondheid, harmonie en wijsheid, voor een fijne en gezellige trouwdag op 07-11-2007.

Jan

 

Een gebed tot de heilige Antonius om een verloren voorwerp weer te vinden

Jose

 

Ik wil graag bidden tot Johannes de Doper voor mijn gezondheid.
Liefs Roelie

 

Heilige Rita

Geef me de kracht om mijn leven in de goede richting te sturen .Dank u

Mariette 

 

Ik vraag de heilige Rita dat ze rust brengt bij onze zoon Mark, dat het hem eindelijk,wat beter mag gaan. Dat zal voor ons ook een zorg minder zijn, eindelijk rust, dank!

Laura

 

Gebedje tot Johannes de Doper:

Ik vraag Uw bijstand voor de vogelgriep die nu toch weer is uitgebroken.
Dat het niet verder zal gaan en onze gevleugelde vrienden niet ziek worden.

Wijkie

 

Sint Jozef. ik wil U graag laten delen in mijn zorg om ons huis. Dat er een oplossing komt dat we hier kunnen blijven, omdat dit huis ons zoveel heeft gegeven, inspiratie en geluk en een gezin. Sint Jozef, Timmerman, ik moet vaak aan U denken omdat mijn vader een timmerman was.       Wijkie

 

Heilige Rita, help ons aub een positief antwoord op onze regularisatieaanvraag te krijgen om te kunnen werken en ons gewone mensen voelen.

Ik geloof dat u ons gebedje hoor en ons spoedig zal helpen.    Galia uit België

 

 

Heilige Antonius, mag ik alstublieft het geboortekaartje van Joeri vinden. Dank u wel voor het aanhoren van mijn gebed.

Toos.

 

 

Heilige Dympha help mijn zonen voor een geestelijke gezondheid. Heilige Anthonius help mijn zoon terug te vinden. Hij is vermist op 27 april 2006. Help a.u.b. Heilige Maria help a.u.b. mijn kinderen gezond geestelijk en lichamelijk en gelukkig leven. Heilige Maria help a.u.b. ons gezond en gelukkig leven. Amen.          Theresia.

 

Gebed tot de Heilige Rita: Met vertrouwen kom ik tot U, o Heilige Rita, die genoemd wordt de " Heilige der

onmogelijke of hopeloze zaken". Ik dank u veel voor 2 prachtige dochtertjes die zoals ik gevraagd had op tijd en goed gezond geboren waren. Wij genieten van harte van elke dag met hun. Wat zou ik U nog willen vragen 't is stabiliteit in onze leven brengen en mij en mijn familie zo snel mogelijk tot de verblijfsvergunning te bekomen. Laat alle deuren openen voor allen die ons ermee willen helpen en laat ze hun doel bereiken. Ik vertrouw ten volle op uw machtige voorspraak bij de Allerhoogste en heb de vaste hoop door tussenkomst spoedig verhoord te worden. Ik vraag U nog om mijn familie en mijn kinderen

beschermen. O wonderbare bruid van de Gekruisigde, wees mijn voorspreekster bij de goede God, nu en in al mijn noden. Dank U.                               Galia uit België.

 

H. Rita helpt ons Ann dat ze terug de oude wordt geef haar veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Bezorgde ouders

 

 

H. Lucia help onze Ann dat ze de hersenbloeding te boven komt zonder handicap geef haar veel sterkte dat ze vecht voor haar leven ze is ook nog te jong om ons nu al te verlaten geef haar a.u.b nog een waardevol leven en geef ook veel sterkte aan haar man want ook hij heeft het moeilijk en ook haar broer en papa. Dank U.                                     Sonia

 

Heilige Martinus, mijn twee katten zijn al tamelijk oud, waarschijnlijk meer dan vijftien jaar. We hebben ze destijds gered van een zeer onaangenaam leven, toen waren ze al niet zo jong meer. De kleine Diempje is een schatje, wil altijd in mijn armen slapen en de grotere, Thijs, is ook een lief dier. Maar ik ben echt bang dat zij vandaag of morgen wat gaan mankeren. Met mijn aow is het bijna niet haalbaar om ze een goede medische verzorging te geven. Dus wilt u daar in voorzien dat ik me niet ongerust hoef te maken op voorhand. Bedankt voor deze lieverdjes, ook voor mijn onlangs overleden cavia die ruim acht jaar werd. Misschien kunt u de harten van velen bewegen die niet dol op huisdieren zijn. Dat zij ook liefde en plezier mogen beleven en daardoor gelukkiger en tevreden mensen mogen worden. Dank u wel. Anne

 

Aan de H. Rochus vraag ik om Gerda te genezen van deze mysterieuze ziekte en dat ze terug kan lopen en geen pijn meer heeft. Geef haar de kracht om haar ziekte waardig te dragen en ook de moed om niet op te geven. Dank u.

Van een bezorgde vriendin Sonia.

 

H. Rita.

Help Lena, geef haar sterkte en moed bij het begin van dementie, ook veel sterkte voor haar zoon die haar heel goed verzorgt.

Sonia.

 

Lieve Valentius

Met veel eerbied voor U, kom ik vandaag tot U.

Ik wil in een gebed vragen dat ik een sterke vriendschap kan behouden met iemand die ik heel speciaal vind. Ik dank u daarvoor.

 

Sint-Ursela

Mogen de mensen inzicht krijgen zo dat alles niet uit de hand gaat lopen, want ik ben bang dat er anders overal oorlog komt.

Corrie.

 

 

Heilige Martinus.

Ik wend me tot U om voor mijn vriendin te zorgen, ze is alcoholist en al eens opgenomen.

Ik maak me erg veel zorgen, ze gaat erg achteruit en ontkent haar verslaving. Help haar a.u.b.

 

 

Ik moet in de toekomst een grote beslissing nemen, ik bid dat ik er tegen die tijd geestelijk sterk genoeg voor ben.

Lieve Rita van Casia, help me.

Groeten van Anja

 

 

Heilige Bernardus van Siena.

Via dit medium vraag ik U mijn zusjes te helpen. Ze zijn getroffen door de gevreesde ziekte kanker. Een zusje moest een borst afstaan en het andere heeft longkanker. Geef ze de kracht om deze ziekte te overwinnen.                           Corry

 

Een gebed tot Rita van Casia. Mijn broer Wim heeft hulp nodig. Hij komt er alleen niet meer uit. Ik bid tot u dat hij de gezondheid, de kracht en de wil mag ontvangen om uiteindelijk toch nog een gelukkig mens te worden. Een periode in zijn leven mag hij toch ook wel gelukkig zijn?

 

Graag het gebed van de Heilige Cornelius patroon tegen oorkwalen.

Frans

 

 

Heel graag mijn gebed tot de Heilige Dymphna om mij te doen bevrijden van de onreine geesten die kwaadwilligen mij toegezonden hebben om mij tegenspoed te brengen en om mij het leven te benemen.

Ewald

 

Een gebed voor de hele wereld. Een gebed voor al die gebieden die het hard nodig hebben. Een gebed voor al die mensen die getraumatiseerd zijn. Een gebed voor alle slachtoffers van de hele wereld. Een gebed voor de mensen die letterlijk zijn "weg" gespoeld dat ze mogen gaan naar het licht. Een gebed voor al die mensen die rouwen. Een gebed voor alle chaos in de wereld.

Een gebed tot alle Heiligen.             Liefs Nora

 

Genevieve: Mogen de wereld leiders inzicht krijgen dat ze anders moeten gaan regeren anders loopt het mis denk ik in de hele wereld als het uit de hand gaat lopen bescherm ons gezin en mensen die dan in de verdrukking komen en laat ons de juiste beslissing nemen en mogen we de kans krijgen Nederland te gaan verlaten want hier is het niet meer zo fijn wonen met al de negativiteit in ons landje. Bedankt voor alles. Fam. Marcelissen.

 

H. Rita, los aub mijn hopeloze huiselijke toestand op, breng harmonie met G. en begeleid zijn spoedige terugkeer naar mij. H. Antonius, breng a.u.b de liefdesgevoelens van G. naar mij terug en stop mijn eenzaamheid aub. H. Sint Martinus, hou G. van de drank aub. H. Gertrudis, H. Rosa en Sint Jozef, laat aub de familieruzies stoppen en breng vooral mijn dochter tot inkeer, zodat ze haar egoïsme indijkt en me een klein beetje teruggeeft van de zorgen die ik jarenlang aan haar gaf. H. Cornelius, verlicht de stress a.u.b en breng G. tot normaal denken. H. Martin de Porres, bescherm mijn twee honden en katten aub. Dank U.  N.

 

Heilige Dymphna

Ik wilde hulp vragen dat ik rust mag krijgen en bescherming voor ons gezin

Corrie

 

 

 

Graag wil ik een gebed tot Anna richten voor mijn dochter Juanita, zij krijgt 6 april de laatste kans om zwanger te kunnen worden via icsi, de vorige keren zijn mislukt, laat u haar nu aub geluk hebben, zij verdient het zo na zoveel verdriet en pijn! Mijn dank zal dan groot zijn:

Maria

 

Lieve Moeder Maria. Ik wil mij openstellen voor alles wat deze nieuwe dag ons brengen zal. De mensen die ik zal ontmoeten, mijn werk dat ik goed wil doen, mijn gedachten, gevoelens en dromen. Maar voor U Maria, wil ik mij openstellen. Geef mijn dag zin en inhoud.

Toos

 

Een gebedje tot Bernardus van Siena.

Mag ik tot u bidden dat mijn lieve tante Riet geen pijn mag hebben en vrede in haar hart. Dat ze rustig los kan laten en overgaan als de tijd daar is. Ik zal haar weerzien.

Liefs, L.

 

Rita van Casia

Met klem vraag ik u om mij bij te staan in mijn ogenschijnlijk uitzichtloze situatie.

Bevrijd mij van de enorme druk, die op mij gelegd wordt. Haal alle negativiteit bij mij weg.

Ik dank u voor uw steun.                    H.K. te A.

 

Heilige Antonius.

Help Henk aan een goede baan,

hij verdient het.

Jozef.

 

 

Heilige Rita van Casia

Laat mij sterk worden en laat mij niets te kort hebben dat mijn man in de hemel fier op mij mag zijn. En dat hij over mij waakt en dat ik eens iets mag winnen in plaats van moeten te betalen.                               Evieke uit Br België

 

Een gebedje voor de Heilige Teresia.

Graag verlichting voor mijn schoonmoeder en ook graag hulp voor een klein kindje met een hersentumor bedank voor alles.

Corrie

 

 

Heilige Rita

Voor enkele hopeloze gevallen.

Dank U.

Jacomien

 

 

H. Rochus help mij te verlossen van de alsmaar durende pijn.

 

 

H. Rita, een gebedje voor mijn jongste zoon die aan de drugs is, voor mijn jongste dochter en oudste dochter, voor mijn man, zodat we nog lang 'samen' kunnen vechten voor het geluk van onze kroost. Met dank !   

 

Bernardus van Sienna, voor de borstfoto’s die mijn vrouw moet laten maken.

Dat deze goed mogen zijn, hiervoor roepen wij U aan.

Jan

 

 

H. Agnes, help mij dat ik gelukkig mag zijn en ik een goede gezondheid mag blijven hebben .Dat ik eindelijk nu de goede partner gevonden heb die ik ook alle geluk wens, samen zijn we sterk dank u H. Agnes.

Sonia.

 

Met vertrouwen kom ik tot U, o Heilige Rita, die genoemd wordt de "Heilige der onmogelijke of hopeloze zaken". Bevrijd mij van pijn en angsten die mij neerdrukken geef vrede aan mij en mijn familie. Ik vertrouw ten volle op uw machtige voorspraak bij de Allerhoogste en heb de vaste hoop door Uw tussenkomst spoedig verhoord te worden. Ik vraag U om stabiliteit in ons leven te brengen, mijn zoontje en ongeboren dochtertjes te beschermen. Laat mijn dochtertjes niet te vroeg en gezond geboren worden. Laat mij en mijn familie zo snel mogelijk een verblijfs-vergunning bekomen. Laat alle deuren open voor allen die ons ermee willen helpen en laat ze hun doel bereiken. Verkrijg voor mij wat ik U vraag en ik zal uw grote goedheid aan de bedrukte mensen verkondigen. O wonderbare bruid van de Gekruisigde, wees mijn voor-spreekster bij de goede God, nu en in al mijn noden. Dank U       Galia.

 

Terug